App-styrning till luft-luftvärmepump

Appstyrning är ett smart tillbehör till mobiltelefonen, som ger dig kontroll på uppvärmningen även när du inte är på plats. Du kan ändra värmepumpens inställningar och du blir varnad om det är problem med uppvärmningen – ett perfekt tillbehör till din sommarstuga i Stockholms skärgård.

Mobilstyrning skickar kommandon och tar emot alarm

Appen skickar kommandon till värmepumpen och tar emot alarm från stugan.

Bli varnad!

Med mobilstyrning får du varningar direkt till din mobiltelefon. Du blir exempelvis varnad om temperaturen sjunker eller om det är strömavbrott. På så vis kan du vidta åtgärder i god tid, innan rören fryser sönder.

Om det blir inbrott och tjuvarna lämnar en dörr eller ett fönster öppet, kan temperaturen sjunka snabbt i huset. På samma sätt kan ett långvarigt strömavbrott resultera i att temperaturen sjunker. Med mobilstyrning upptäcker du sådana problem i god tid och har därför möjlighet att vidta åtgärder, eller kanske be någon granne att titta till huset.

Ändra inställningar med appen

Med appen kan du också ändra värmepumpens inställningar. Du kan exempelvis höja och sänka temperaturen eller ändra läge.

Många har värmepumpen inställd på underhållsvärme under vintern, men om man ska till sommarstugan på besök är det kallt. Med appstyrning kan du höja värmen i god tid innan du kommer på besök och på så vis komma fram till en varm och skön stuga. Med mobilstyrning kan man verkligen utnyttja tiden i stugan.

Vanligt tillbehör i sommarstuga och fritidshus

Appstyrning är ett mycket vanligt tillbehör till värmepumpar i sommarstugor och fritidshus, något det finns gott om i Storstockholm och kanske i synnerhet i Stockholms skärgård. Genom mobilstyrning kan man känna sig trygg med att sommarstugan har det bra, även om man själv inte är på plats.

Köpa mobilstyrning

Du kan köpa mobilstyrning i vår webbshop. Följ länken nedan så kommer du till produkten.

Köpa appstyrning