Återförsäljare i Stockholm

Att det har blivit populärt med värmepumpar i Stockholm och allmänt i svenska hem, syns tydligt på antalet återförsäljare. Utbudet på värmepumpar är mycket stort i en så stor stad som Stockholm och det kan kännas förvirrande med så mycket att välja på. Vi tycker självklart att du ska välja oss som din återförsäljare – låt oss förklara varför!

Välja återförsäljare i Stockholm

Vid val av återförsäljare finns det en rad olika aspekter att fundera över. Vissa föredrar att handla av välkända större kedjor, medan andra föredrar att stötta det lokala småföretaget i Södertälje. Vissa uppskattar att få gå in i en riktig butik, hemma i Sigtuna, medan en annan hellre sparar flera tusenlappar genom att köpa värmepumpen i en webbutik.

Vi är Nordens största leverantör av värmepumpar på Internet. Det innebär att vi kan pressa priserna, samtidigt som vi erbjuder värmepumpar av hög kvalitet. Välkommen att besöka vår e-butik!

Till Polarpumpens e-butik för värmepumpar

karta med Stockholms området utmarkeratEn rikstäckande värmepumpsexpert med bra priser

Polarpumpen säljer värmepumpar till hela Sverige genom webbshoppen. Naturligtvis kan vi även sälja en värmepump till dig i Stockholm, Södertälje eller Sollentuna. Genom att sälja till hela Sverige, kan vi sälja många värmepumpar och på så sätt hålla nere priserna.

Vi är dessutom riktiga värmepumpsexperter. Vi fokuserar helt enkelt på just värmepumpar och har mycket kunniga rådgivare, som du kan nå på 0770 – 777 600.

Våra rådgivare har ett rekordbrett sortiment av värmepumpar att välja på och kan på så vis lätt hitta en värmepump, som passar just dig.

Förmånliga priser i webbutik

Genom att vända dig till oss som fokuserar på enbart onlineförsäljning erbjuds du ett effektivt sätt att få ner priset. Som ett stort företag kan vi erbjuda lägre priser och i och med att vi inte har några dyra butiker, kan vi som onlinebutik erbjuda ytterligare lite lägre priser. Många gånger finns här tusenlappar att spara.

Många tror att det inte finns någon man kan ställa frågor till om man handlar online, men vi har naturligtvis ett telefonnummer du kan ringa, så du får kontakt med en kunnig försäljare. Du kan också maila oss eller fylla i kontaktformuläret, för att sedan bli kontaktad.

Det är också en myt att onlinebutiker bara säljer värmepumpar billigt; vi erbjuder även installation till standardpriser och har ett brett kontaktnät med installatörer oavsett om du bor i en förort till Stockholm, Uppsala, Eskilstuna eller Västerås.

Vad har butiken för utbud på värmepumpar?

Olika återförsäljare har också olika stort utbud. Vårt mål är att erbjuda ett brett sortiment av värmepumpar, som håller hög kvalitet. Vi vill kunna erbjuda kunden det kunden vill ha. Det är kunden själv som ska få välja. Våra rådgivare har också ett rekordbrett sortiment att erbjuda dig som kund, och har därför lätt att hitta en passande värmepump. Olika märken har olika finesser och fördelar och du och försäljaren kan gemensamt komma fram till vad som är det bästa alternativet för dina förutsättningar.

Värmepump och installation från samma ställe

Vi kan hjälpa dig med både en värmepump och installationen av den. På så vis kan du som kund känna dig trygg med att allt verkligen blir fixat. Om du bara köper en värmepump kanske du står där utan någon som vill installera den åt dig. Du blir totalt utelämnad till installatörens goda vilja. Det kan vara svårt att få tag på en installatör och den du får tag på kanske inte kan din värmepump eller vill ha extra betalt av olika anledning, exempelvis att du bor i Norrtälje och installatören måste åka lite längre.

Genom att erbjuda både installation och själva värmepumpen erbjuder vi dig som kund en stor fördel. Det är det tryggaste alternativet, för du kan känna dig säker på att allt verkligen kommer att bli bra. Skulle det mot förmodan bli något krångel, blir det enklare att reklamera till endast ett ställe.  Det finns de som hävdar att Internet-butiker bara säljer billigare värmepumpar och att du måste ordna med installationen separat. Detta stämmer inte! Vi säljer även standard-installation av värmepump till förmånligt pris.